Tərkibi:
1 st süd
1 st qatıq
1 st "Zeytun Bağları" zeytun yağı
1 ədəd yumurta
2 x.q. qaşığı maya
1 ç.q. duz
4,5 -5 st un
İçlik üçün:
1 st şəkər tozu
2 st qoz
Hazırlanması:
Xəmirin tərkibində olan ərzaqları qarışdırıb xəmiri hazırlayın.Üstünü örtüb,bir saat gözləyin.Hazır xəmiri 6 kündəyə bölün.
Kündələrin hər birini yayıb,içliyi üzərinə sürtərək üst-üstə qoyun.
Sonra alınmış məmulatı içəri doğru qatlayaraq,üstünə də içlik sürtün.
Xəmiri şəkildəki kimi qatlayın.
Hazırladığınız kündəni 20 dəq. saxladıqdan sonra yayıb, 6 və ya 7 hissəyə bölün.
Bölünmüş hissələri ehmalca burun,üzərini əridilmiş kərə yağı və zeytun yağı qarışığı sürtün.
Şəkildə gördüyünüz qaydada buraraq isidlmiş sobada bişirin.
Nuş olsun!